Rada Tymczasowa Zastempcza [!] prowincyi W. X. Littewskiego [...] - Rada Zastępcza Tymaczowa (s.n., 1794)
Odezwa wzywająca do zemsty wobec wroga i litości dla dezerterów
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Rada Zastępcza Tymczasowa (1794) Litwa