Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 05.08. (s.n., 1794)
O składaniu sreber do mennicy
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Rada Zastępcza Tymczasowa (1794)