Rada Zastępcza pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza 1794 05.08. (s.n., 1794)
O ofiarach zapisanych do ksiąg, a niewpłaconych
Tyt. nagł.
Keywords: Rada Zastępcza Tymczasowa (1794); Powstanie 1794 r. kościuszkowskie