Rada Zastępcza pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza 1794 05.23. (s.n., 1794)
Przeciw obywatelom uciskającym włościan
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Rada Zastępcza Tymczasowa (1794)