Rada Zastępcza Tymczasowa W. X. Litewskiego pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 05.29. (s.n., 1794)
Sposoby i przepisy uzbrojenia się
Tyt. magł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa; Rada Zastępcza Tymczasowa