Nr. 21. |Rada Zastępcza Tymczasowa Litewska [...] - Rada Zastępcza Tymczasowa Litewska 1794 05.27. (s.n., 1794)
Uniwersał apelujący do ofiarności obywateli i do rolników
[podp.:] Samuel Korsak, prezyd. i inni
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Uniwersały 18 w.