Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.17-22. (s.n., 1794)
Czynności rady w dniach 17-22 kwietnia
Tyt. magł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Rada Zastępcza Tymczasowa (1794)