Rada zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.17-22.; Rada Zastępcza Tymczasowa
Czynności w dniach 17-22 kwietnia 1794 roku
[podp.:] Ig[nacy] Wyssogota Zakrzewski
Keywords: Warszawa