Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.28.; Rada Zastępcza Tymczasowa (s.n., 1794)
Komunikat o powołaniu deputacji mającej badać straty i szkody wywołane działaniami wojennymi
[podp.:] Ignacy Wyssogotta Zakrzewski
Keywords: Warszawa