Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.30.; Rada Zastępcza Tymczasowa (s.n], 1794)
Komunikat o powołaniu Komisji Porządkowej księstwa Mazowieckiego
[podp.:] (Ign[acy] W[yssogota] Zakrzewski [...])
Keywords: Warszawa