Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.30.; Rada Zastępcza Tymczasowa (s.n], 1794)
Zarządzenie o wydawaniu paszportów
[podp.:] Ig[nacy] W[yssogota] Zakrzewski
Keywords: Warszawa