Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.30. (s.n., 1794)
Zakaz wydawania paszportów
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Rada Zastępcza Tymczasowa (1794)