Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.30.; Rada Zastępcza Tymczasowa (s.n], 1794)
Zarządzenie dotyczące odwiedzenia więźniów
[podp.:] Ign[acy] Wyssogotta Zakrzewski
Keywords: Warszawa