Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza 1794 05.02.; Rada Zastępcza Tymczasowa ([s.n., 1794)
O spisaniu ludności i rozdawaniu broni
[podp.:] Ig[nacy] W[yssogota] Zakrzewski
Keywords: Warszawa