Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 05.08.; Rada Zastępcza Tymczasowa (s.n], 1794)
O zbieraniu dobrowolnych ofiar
[podp.:] Ig[nacy] W[yssogota] Zakrzewski