Litewskiego generała gubernatora [...] Repnina, wszystkim sędziom ziemskim i grodowym |Zalecenie (s.n., 1795)
W związku z sekwestrem dóbr Ogińskiego podskarbiego litewskiego.
Data dzienna 12 popr. atramentem na 18
Keywords: Grodno