Nayjasnieyszey Imperatorowey [...] generał-anszeff [!] [...] Mikołaj [...] Repnin (s.n., 1794)
Uniwersał oznajmujący podział W.Ks.Lit. wyznaczenie komendantów, ustanowienie rządu i in.
Data dzienna wpisana atram.
Keywords: Grodno