Uniwersał litewskiego generała-gubernatora [...] Repnina, do wszystkich każdego [!] komu o tym wiedzieć należy (s.n., 1795)
Nakaz przedstawienia przywilejów na korzystanie z dóbr państwowych
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno