Uniwersał litewskiego generał gubernatora [...] Repnina (s.n., 1795)
Zawiadamia o mianowaniu majora Litke celnym konsyliarzem w Petersburgu i wyznaczeniu na jego miejsce Bahmewskiego
st. zas.
Keywords: Grodno