Uniwersał wilenskiego i słonimskiego generała gubernatora [...] Repnina wszem w obec i każdemu z osobna wszelkiey kondycyi i stanu wilenskiey i słonimskiey gubernij obywatelom (s.n., 1796)
Zakaz wprowadzania polskiej monety
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno