Dni Roczne Swiętych, Błogosławionych, Wielebnych y Pobożnych Sług Boskich, Zakonu Kaznodźieyskiego [...] także z opisaniem Kośćiołow, y Klasztorow Prowincyi Polskiey zebrane a przez [...] Michała Sieykowskiego [...] do druku [...] podane (Druk. Akademicka, 1743)
Kalendarz z wymienionymi świętymi
a 1962 658
Keywords: kościoły dominikańskie opis 18 w.