(List J.O. Pasterza cum monitione ad Capitulum) (s.n., 1782)
Gani kapitułę za limitowanie obrad wbrew jego, biskupa, woli i nieposłusznymi grozi interdyktem
Aut. wg nagłówka: Cajetanus Jgnatius Sołtyk