Uniwersał do obywatelów W. X. Litt. y mieszkańców miast Rzeczy-Pospolitey (s.n., 1794)
Uniwersał Rady Najwyższej w sprawie otworzenia księgi wolnej pożyczki.
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie