Uniwersał do województw i miast głównych Wielkiego Xięstwa Litewskiego (s.n., 1794)
W sprawie dostarczenia rekruta i ochotników.
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Uniwersały 18 w.