Uniwersał do województw y powiatów prowincyi Wielkiego Xięstwa Litewskiego y miast wolnych (s.n., 1794)
W sprawie delegowania posłów do Rady Najwyższej. Wezwanie wszystkich do broni.
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa