Uniwersał do województw, powiatów i miast głównych W. X. Lit (s.n., 1794)
W sprawie podpisania akcesu do aktu powstania i zakaz wyboru na jakikolwiek urząd uczestników Targowicy.
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Uniwersały 18 w.