Nro 2~do od Rady. |Uniwersał do wojewodztw, powiatow i miast głownych W. X. Lit (s.n., 1794)
Wzywa do podpisania akcesu do aktu powstania i wyboru przedstawicieli do Rady Najwyższej
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Uniwersały 18 w.