Uniwersał do woiewództw, ziem i powiatów i miast w W. X. Litt (s.n., 1794)
Ponowne wezwanie Rady Narodowej o dostarczenie strzelców i odpowiednie ich wyposażenie.
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa