Wydział Bespieczeństwa [!] Deputacyi Centralney Litewskiey pod naywyższym Tadeusza Kościuszki naczelnictwem - Wydział Bezpieczeństwa Deputacji Centralnej Litewskiej; Deputacja Centralna Litewska; Wydział Bespieczeństwa [!] Deputacyi Centralney Litewskiey [...] pod Tadeusza Kościuszki naczelnictwem. (s.n., 1794)
o więźniach
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie