[Zalecenie Komisji Skarbu] (s.n., 1789)
Zalecenie Komisji Skarbu w związku z uchwaloną przez sejm ofiarą na wojsko z dóbr ziemskich.
Por. Act. z 27 VII 1789 Fundusz dla wojska.
Keywords: Skarb Państwa; Polska