Pokuta Swiętey Maryi Magdaleny kazaniami przez całą Iey Swięta Oktawę, od [...] wysławiona (W Drukarni Kollegium Societatis Jesu, 1723)
Zawiera 8 kazań
dopiski rkps konceptów kazań o Magdalenie
Keywords: kobiety; małżeństwo; Polska; Wielkopolska; kazania; kazania 18 w.