[Ariańska |Polemika z zakonnikiem, i jego dziełem na min. 576 s.] (s.n.)
zawiera 49 króciutkich komentarzy do słów katolickiego adwersarza
B2 mylnie zapisana jako B3
Keywords: arianie 17 w.; polemika religijna 17 w.