Destructa z materiałów Biblioteki Kórnickiej. |Germanicum - Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka
1. Brandmyller Jakob, Analysis typica omnium N.[ovi] T.[estamenti] Epistolarum Apostolicarum [...] necnon |Libri Apocalypseos S.[ancti] Johannis [...] conscripta [...] a [...]. Basileae 1622 (dubl. 2591)
Keywords: Destructa