Destructa z materiałów Biblioteki Kórnickiej. |Stare druki XVIII w. cd. 2
51. ``Modlitwa naymilsza Bogu, Ofiarowana za Umarłych. albo Kazanie po czas Kapituły Franciszkanskiey przy solennych Exekwiach za Braci Zmarłych w Kościele Kaliskim S. Stanisława miane Roku 1721. Dnia I, Lipca.'' 1 marca 1725