Destructa z materiałów Biblioteki Kórnickiej. |Stare druki XVIII w. cd. 2
51. "Modlitwa naymilsza Bogu, Ofiarowana za Umarłych. albo Kazanie po czas Kapituły Franciszkanskiey przy solennych Exekwiach za Braci Zmarłych w Kościele Kaliskim S. Stanisława miane Roku 1721. Dnia I, Lipca." 1 marca 1725