(Patent) (s.n., 1715)
Dotyczy nałożenia na mieszkańców Pomorza Zachodniego nadzwyczajnego podatku zw. Vieh-und Zuschubssteuer
Druk bez k. tyt.
Keywords: Podatki; Prusy; Pomorze Zachodnie; prawodawstwo