Kopia listow dwu: Poslanych od Cesarza Tureckiego y Krola Perskiego do Krola Hiszpańskiego Philipa (W Drukarni Lazarzowey, 1586)
Turcicum 16 w.
Wyd.B.: w tyt. w.3:...ckiego..., w.4:...Hiszpańskiego...; położenie sygn.: Aij/enia, Aiij/iem W, Aiiij/O czy, Av/ak z I.
Keywords: Korespondencja dyplomatyczna; Polityka międzynarodowa; Hiszpania; a Turcja; a Persja; Turcja; Persja