Statuta Serenissimi Domini: Sigismundi Primi: Polonie Regis & Magni Ducis Lithuanie [ect.] in Conventibus generalibus edita et promulgata Cum Bratia et Pauilegio (apud Hieronymum Vietorem, 1524)
Regestr
Mylna numeracja: mylnie oznacz. k. 17 zamiast k. 18, myln. oznacz. zamiast, myln. oznacz. k. 29 zmiast k. 27.
Keywords: Konstytucje sejmowe; Polska; Prawo; Sejm; Piotrków Trybunalskie (woj. łódzkie)