Ioannis Sarii Zamoscii |De senatv Romano libri dvo. Index auctorum, & rerum memorabilium (apud Iordanum Ziletum, 1563)
Indeks
Adnotacja na wyklejce piórem: "e.e.a.y.b.".
Keywords: Senat; Rzym; Państwo; ustrój; Republikanizm