M. Antonii Maioragii ||De senatv Romano libellvs (ex Typographia Francisi Moschenii, 1571)
Tabula
Mylna numeracja s.: zamiast 65 jest 59, zamiast 66 s. jest 60 s., zamiast 67 s. jest 61 s., zamist 68 s. jest 58 s., zamiast 69 s. jest 63 s., zamiast 70 s. jest 64 s., zamiast 71 s. jest 65 s., zamiast 72 s. jest 62 s., zamiast 73 s. jest 77 s., zamiast 76 s. jest 80 s., zamist 77 s. jest 73 s., zamiast 80 s. jest 76 s., zamiast 91 s. jest 81 s.
Keywords: Senat; Rzym; Państwo; ustrój