Antiqu[ae] histori[ae] ex XXVII authoribvs context[ae] Libri VI, Totidem solennes Temporum epochas continentes ([s.n., 1590)
Zawiera biogramy cesarzy rzymskich i rzymsko niemieckich: od Juliusza Cezara do Rudolfa II Habsburga
Dionysii Gothofredi IC. operâ. Seriem Libb. & Avthorvm nomina, sequentes ostendent Pagin[ae]. Cum Indice accuratifs.
Keywords: Historia starożytna; władcy; Historia średniowieczna