Antiqu[ae] Histori[ae] ex XXVII. Authoribvs context[ae] libri VI, Totidem solennes Temporum epochas continentes ([s.n., 1591)
Polonicum: ded. dla Jana Jakuba, Sędziwoja i Stanisława Ostrorogów
Dionysii Gothofredi IC. operâ. Seriem Libb. & Avthorvm nomina, sequentes ostendent Pagin[ae]. Cum Indice accuratifs.
Keywords: Historia; Rzym