Leonhardi Gorecii, Equitis Poloni, |Descriptio belli Iuoni[ae], Voiuod[ae] Valachi[ae], quod anno M D LXXIIII, cum Selymo II, Turcarum imperatore, gessit: Hvic Accessit Io(hannis) Lasicii historia de ingressu Polonoru[m] in Valachiam cum Bogdano, & c[ae]de Turcarum (apud Andream Wechelum, 1578)
Turcicum 16 w.
Na s. tyt. data: A. M D LXXVIII.
Keywords: Historiografia; Poezja łacińska; Polska; Mołdawskie, Księstwo; historia; władcy; a Turcja; Wołoskie, Księstwo; Turcja