Defensorium Ecclesie aduersus Laurentiu[m] Coruinu[m] Lutherane hereseos sectatorem editum: male de primatu Summi Po[n]tificis Vicarij Christi: & de sacrosancta Romana Ecclesia eiusq[ue] auctoritate: item de Concilijs Sacris: de consuetudinibus ab vniuersali Ecclesia receptis: atq[ue] orthodoxoru[m] patrum senetentijs & factis sencientem: Ca[n]dido lectori reuera non inutile (Mathias Scharffenbergius, 1531)
Zaw. Index, k. A4 v.
Aut. wymieniony w dedyk.
Keywords: Listy łacińskie; Polemika religijna