Davidis Chytraei Sylva Chronici Saxoniae et Vicini Orbis Arctoi, ab anno Christi 1580 [rz.] usq[ue] ad 1591 [rz.]. Accessit enim huic editioni, integri anni, proximè elapsi, Chronicon (excussa à Bernhardo Iobino, 1591)
Germanicum 16 w.
Tytuł w ramce drzew.
Keywords: Historiografia niemiecka