Variorum in Europa itinerum delici[ae]: Seu, ex variis manuscriptis selectiora tantum inscriptionum maxime recentium monumenta. Quibus passim in Italia et Germania, Helvetia et Bohemia, Dania et Cimbria, Belgio et Gallia, Anglia et Polonia, & c[etera] Templa, ar[ae], schol[ae], bibliothec[ae], museia, arces, palatia, tribunalia, port[ae], arcus triumphales, obelisci, pyramides, nosodochia, armamentaria, propugnacula, portus, asyla, [ae]des, c[oe]nacula, horologia, pontes, limites, horti, vill[ae], apiaria, therm[ae], fontes, monet[ae], statut[ae], tabul[ae], emblemata, cippi, sacella, sepulchra, & c[etera] conspicua sunt. Pr[ae]missis in clariores urbes Epigrammatibus Julii Caes. Scaligeri (Apud Christophorum Corvinum, 1599)
Polonicum: zaw. inf. o Polsce, s. 615-626
Omnia nuper collecta & hoc modo digesta a Nathane Chytr[ae]o.
Keywords: Literatura łacińska; Poezja łacińska; Sztuka europejska; Sztuka; Europa; Rzeźba; Pomniki; Groby; historia; Kościoły i kaplice; Nagrobki; Włochy; Szwajcaria; Czechy; Niemcy; Anglia; Polska; Dania; Belgia; Francja; Galia; Epitafia; Epigrafika; Miasta