Stanislai Orichovii Roxolani |Chim[ae]ra: sive |De Stancari funesta Regno Poloni[ae] secta. Attendite à falsis Prophetis, qui veniunt ad vos in vestitu ouium, intus autem sunt lupi rapaces (apud Maternum Cholinum (typis Godefridi Ceruicorni), 1563)
Zaw. Index
Na k. tyt. i k. Y7 v. sygnet druk. Maternusa Cholinusa
Keywords: Teologia chrześcijańska; Polemika religijna; Polska; Literatura chrześcijańska; teologia; Poezja łacińska; Poezja okolicznościowa łacińska; Wiersz łaciński