Discours sur l'histoire des Polognois, par lequel on peult cognostre l'origine, situatio[n], fertilite, m[oe]urs, loix, & coustumes, des habita[n]s du Roiaume & comme des leur commencement ils esleurent Seigneurs, Ducz & Roys, qui par interruption d'annees les ont gouuernez iusques à present, que Monseigneur Henry de France, Duc d'Anjou, en a este esleu Roy. Plvs le desseign & plant des voix donnees & remonstra[n]ces faictes des competiteurs au Royaume de Pologne, tant sur les comoditez qu'in comod[...] en l'eslection en Roy, n'agueres faicte en la ville de Varchonie, en l'annee 1573. Le tovt extraict des Historiographes Allemans qui ont escrit l'histoire generalle dudict pa~:xs, & autres qui ont assiste en la dicte assemblee (Par Guillaume de Nyverd Imprimeur, 1573)
Zaw. katalog książąt i królów polskich, k. 43 r.
Def.: k.tyt. silnie uszkodz.
Keywords: Władcy; Polska; Herby; Heraldyka