[Verboht] (s.n., 1694)
Zarzadzenie dot. handlu owiec prowadzonego przez obcych kupców w Brandenburgii.
Rkps na wykl.: "Reglemente, edicte [...] Tomus Sextus 1818 [...] 1679 bis 1735"
Keywords: Prawodawstwo; Prusy; Owca; handel; Brandenburgia