[Zaproszenie. Inc.:] ``Doroczne Nabożeństwo żałobne za duszę ś. p. Adolfa Cichowskiego odbędzie się w Poniedziałek [...]'' ([s.n., 1855)
Zaproszenie na nabożeństwo żałobne w kościele Wniebowzięcia N. M. P. w Paryżu, za duszę ś. p. Adolfa Cichowskiego.
Wyszło bez tyt.
Keywords: obchody; Wielka Emigracja; Polacy za granicą; organizacje; Francja; Organizacje polonijne; Kościół katolicki; Duszpasterstwo emigrantów; katolicyzm; Modlitwa; Msza święta; Nabożeństwo żałobne